Novosti

16/09/2011

Akti gradonačelnika - Novi pravilnik za pulske taksiste

Gradonačelnik Boris Miletić danas je u nazočnosti gradskih pročelnika održao tiskovnu konferenciju o aktima donesenim u razdoblju od 9. do 15. rujna 2011. godine.
U navedenom razdoblju doneseno je ukupno sedam akata.
Donesena je Odluka o sklapanju ugovora o realizaciji projekta za korištenje sredstava spomeničke rente i drugih prihoda Proračuna Grada Pule namijenjenih sufinanciranju zahvata sanacije i obnove pročelja stambene zgrade u Puli, Sergijevaca 43. U sklopu Projekta Dolcevita, nakon provedene cjelokupne propisane procedure, ovom Odlukom se utvrđuje da će se između Grada Pule, suvlasnika stambeno poslovne zgrade Sergijevaca 43 i Turističke zajednice grada Pule zaključiti ugovor o korištenju sredstava spomeničke rente i drugih prihoda Proračuna, kao i način  sufinanciranja radova i usluga nadzora. (Ukupno:63.326,55 kn; Grad:35.773,32 kn; Suvlasnici:19.005,88 kn; Turistička zajednica:8.547,35 kn).
Donesen je Pravilnik o obliku i sadržaju dozvole za obavljanje autotaksi prijevoza, vođenju upisnika o izdanim dozvolama te visini naknade za izdavanje dozvole. Ovim Pravilnikom se utvrđuje oblik i sadržaj dozvole za obavljanje autotaksi prijevoza, kao i sadržaj i način vođenja upisnika o izdanim dozvolama, te visina naknade za izdavanje dozvole (1.500,00 kn).
Navedeni, kao i svi ostali akti gradonačelnika doneseni u razdoblju od 9. do 15. rujna 2011. godine dostupni su na službenim internetskim stranicama Grada Pule u poglavlju 'Akti gradonačelnika'.