Novosti

21/10/2011

Otvorena izložba udruge Format

U četvrtak 21. listopada 2011. godine otvorena je godišnja skupna izložba članova udruge Format u Dnevnom boravku, zajedničkom prostoru koji je smješten u prizemlju Rojca. Izložba nosi jednostavan naziv Godišnja izložba 2011.i predstavlja pokušaj izlaska iz tematskih okvira kako bi se prikazala raznolikost pogleda i raznovrsnost interesa autora-članova udruge. Predstavljeni radovi autora, ideje, koncepti, možda će se iskristalizirati u tematske cjeline ili će jednostavno ostati trenutak autorovih interesa. Tako postavljena i koncipirana izložba ostavlja mogućnost prikazivanja radova koji inače ne bi bili dostupni široj publici.
Također, ovom izložbom želi se i dodatno afirmirati prostor Dnevnog boravka, prostora koji ima namjeru postati središnje mjesto okupljanja korisnika Rojca, mjesto druženja, razmjene iskustava i informacija, mjesto koje će potaknuti kreativnost, ali i prostor koji bi mnogima koji u Rojcu stvaraju omogućio da ovdje prezentiraju svoje programe.
Izložba je nastala u suradnji udruge Format i Grada Pule i svi zainteresirani mogu je posjetiti do idućeg četvrtka, 27. listopada 2011. godine, svakim danom od 17 do 21, uključujući i vikend.