Novosti

08/11/2011

Prvenstvo pulskih osnovaca u malom nogometu - odigrane utakmice trećeg kola

Na igralištu Osnovne škole Vidikovac prošlog je tjedna odigrano treće kolo prvenstva pulskih osnovaca u malom nogometu nakon kojeg se polako ustalio odnos snaga u A i B grupi. U skupini A tako vode domaćini i prošlogodišnji pobjednici, ekipa OŠ Vidikovac iza koje slijede ekipe Monte Zara, Tone Peruška, Giuseppine Martinuzzi i Šijane. U skupini B pak vodi Stoja, na drugom mjestu nalazi se Veruda, a slijede Centar, Veli Vrh i Kaštanjer. Prošlotjedno treće kolo otvorile su ekipe Vidikovca i Šijane. Već na poluvremenu rezultat je bio 3:0 za domaćina, a njihova se dominacija nastavila i u drugom poluvremenu.
Ipak, Šijana je do kraja utakmice uspjela postići počasni pogodak no ukupni rezultat od 7:1 opravdao je Vidikovcu ulogu favorita. Uslijedila je utakmica između Monte Zara i Giuseppine Martinuzzi. Iako su nakon drugog kola obje ekipe zauzele čvrsto mjesto na sredini ljestvice grupe A, prošlotjedna utakmica podigla je ekipu Monte Zara na visoko drugo mjesto. Monte Zaro slavio je nad Giuseppinom Martinuzzi nadmoćnim rezultatom 6:2.
U ekipi Monte Zara valja izdvojiti odličnu igru Ilića i Hodaka, a u sastavu Gisueppine Martinuzzi ponovo se istaknuo Patrik Barlessi koji je postigao oba gola za svoju ekipu.
Uslijedila je utakmica između Velog Vrha i Stoje. Iako je Veli Vrh poveo 1:0, Stoja je vrlo brzo uspjela preokrenuti tijek igre te je na kraju slavila rezultatom 6:2. Posljednja utakmica, ona između Centra i Kaštanjera završila je visokom pobjedom Centra 16:2 čime je ova ekipa došla do svoje prve ovogodišnje pobjede.
U idućem, četvrtom kolu koje je na rasporedu 14. studenog, sastaju se ekipe Vidikovac - Giuseppina Martinuzzi, Tone Peruško - Šijana, Veli Vrh - Kaštanjer i Veruda - Stoja. Organizator prvenstva je Savez sportova Grada Pule.