Novosti

01/12/2011

Izložba "Naših ruku djelo" u Rojcu

Povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom koji se obilježava 3. prosinca, danas je u prostoru "Dnevnog boravka" u prizemlju CGU "Rojc" svečano otvorena izložba pod nazivom "Naših ruku djelo" u organizaciji Dnevnog centra za radnu terapiju i  rehabilitaciju Pula. Štićenici Centra izveli su prigodni program te su uz recitaciju prisutnima otplesali i istarski balun.
Na izložbi su izloženi radovi štićenika Dnevnog centra za radnu terapiju i  rehabilitaciju Pula, Udruge roditelja osoba s kombiniranim smetnjama u psihofizičkom razvoju Istarske županije - Pula, Centra za rehabilitaciju Pula i Dnevnog centra za rehabilitaciju Veruda - Pula. Svečanosti je nazočila zamjenica gradonačelnika Pule Vera Radolović i pomoćnik pročelnika Upravnog odjela za društvene djelatnosti Vinko Knez.
Zamjenica gradonačelnika čestitala je autorima i organizatorima ove predivne izložbe. "Posebno me veseli da se izložba odvija upravo u prostoru Dnevnog boravka Rojca, te da svi mogu ovdje prezentirati svoje radove i programe. Time ovo mjesto postaje središte raznolikih  zbivanja u Puli i nadam se da ćemo se ovdje iznova susretati i u drugim prigodama ali i u još uređenijem prostoru" rekla je Radolović.
Izložba će biti otvorena 1. i 2. prosinca od 16 do 19 sati i 3. prosinca od 9 do 12 sati.
Pokrovitelj ove vrijedne izložbe je Grad Pula.