Novosti

28/12/2011

Novinari na tradicionalnom blagdanskom prijemu kod gradonačelnika

Gradonačelnik Pule Boris Miletić u prostorijama Komunalne palače susreo se danas s novinarima i predstavnicima medijskih kuća na tradicionalnom blagdanskom prijemu.

Miletić se zahvalio novinarima na uspješnoj suradnji i tom se prilikom osvrnuo na najznačajnije događaje u ovoj godini. Prisjetio se na otvaranje nogometnog stadiona Aldo Drozina u veljači, a posebno je ponosan što je Pula ove godine krenula s primjenjivanjem elektroničkog potpisa, e-potpisa, čime je postala prva javna uprava u Hrvatskoj koja je omogućila primjenu e-poslovanja u cijeloj gradskoj upravi. Upravo zbog toga je Gradu Puli ove godine na svečanoj dodjeli Nagrada za kreativnost i inovativnost u gospodarskom i društvenom djelovanju u zagrebačkom kazalištu Komedija, pripalo prvo mjesto u kategoriji kreativnog i razvojnog programa gradova. Gradonačelnik je podsjetio na brojne nagrade i priznanja kulturnih i sportskih društava, a u ovoj godini Gradu je pripala i titula Grada prijatelja djece. Govoreći o novoj 2012. godini Miletić je kazao kako će zasigurno biti izazovna i dinamična te nas očekuje nastavak realizacije projekata cestogradnje, izgradnje nove bolnice, nastavak plinofikacije i mnogi drugi projekti.

Dosadašnji pročelnik Ureda Grada, Bernard Zenzerović, uskoro postaje tajnikom Ureda ministra turizma Veljka Ostojića, a tom se prigodom zahvalio novinarima na petogodišnjoj suradnji kojom su postignuti pozitivni pomaci u transparentnosti i komunikaciji.

Uz čestitke i riječi zahvale za dosadašnju suradnju, novinarima i predstavnicima medija Miletić je uručio progodni poklone.