Novosti

30/12/2011

BR flowers galeriji nagrada za najljepši izlog

Multimedijalnoj cvjetnoj galeriji BR flowers, smještenoj u Smareglinoj ulici u centru Pule, pripala je ovogodišnja nagrada Grada za najljepše uređeni izlog. Naime, Turistička zajednica i

Grad Pula zajednički provode akciju kako bi potaknuli trgovine da urede svoje izloge i to tijekom čitave godine.

"Oko dvadestek izloga u Puli zaista zaslužuje pažnju, devet ih je dobro ocijenjeno, no sveukupna ocjena je da se pulske trgovine trebaju više potruditi u uređivanju izloga", istaknula je direktorica TZ Grada Pule Sanja Cinkopan Korotaj koja je pojasnila kako je najljepši gradski izlog izabrala peteročlana Komisija koja je obišla sve izloge u centru grada.

"Ovom akcijom želimo potaknuti vlasnike trgovine da posvete pažnju uređenju svojih trgovina jer želimo stvoriti navike uređenja izloga pogotovo u vrijeme boravka turista u gradu", kazala je Lidija Mussi voditeljica Odsjeka za kulturu Grada Pule.

Vlasnik trgovine Boris Ružić nije krio zadovoljstvo što je njegova trgovina proglašena najljepše uređenom u Puli, pojasnio je kako je tvrtka otvorena prije osam godina, ali da u Puli egzistira godinu dana, te da je interes proširiti se i na veće svjetske metropole poput Pariza. BR flowers galeriji pripala je novčana nagrada od 1.000,00 kuna i naljepnica za najljepši Božićni izlog, te ulazi u daljnju konkurenciju za glavnu godišnju nagradu za najljepši izlog s nagradom od 5.000,00 kuna. Iduća akcija ocijenjivanja najljepšeg izloga održati će se za vrijeme Valentinova iduće godine.