Novosti

24/01/2012

Besplatna projekcija dokumentarnog filma 'Voda u pustinji' u Kinu Valli

U Kinu Valli 26. siječnja s početkom u 19:00 sati prikazat će se dokumentarni film Vodaupustinjiredatelja i scenarista Velimira Rodića, snimljen ujesen 2008. godine u eko-art centru Eia pokraj Bala. Naslov filma inspiriran je pričom jednog iskustva o putovanju kroz Saharu. Upravo je voda najdragocjenija u pustinji, a kroz svoje putovanje shvaća da je jednaka ljubavi jer oboje znače život.
Sadržaj: Bez prtljage, novaca i bosonog, Igor je proputovao sve kontinente. Putem je upoznao brojnešamane i duhovne učitelje, da bi naposljetku svoj mir pronašao na imanju svojih predaka u Balama.
Redatelj i scenarist: Velimir Rodić; snimatelj: Tvrtko Mršić; montažer: Igor Kožić; skladatelji: Bojan Rokvić i Velimir Rodić; rasvjetljivač: Vladimir Pavlović; tonski snimatelj: Srećko Čabraja; tonski obradio: Siniša Tvorić; producent: Drago Škobić; urednik dokumentarnog programa:  Miro Branković
Vodau pustinji, 31 min., dokumentarni, HRT, 2010
Film je ostvaren uz pomoć: Istarske županije, Općine Bale, Zbora Encijan iz Pule, Vrtića iz Bala
Više o eko art centru Eia na: www.eia.hr

IZMJENA U PROGRAMU
Odgađa se prikazivanje filma Tajniživotkućnihpomoćnicakoji je bio na rasporedu za prvi tjedan u veljači (2.-8.2.), u istom će se terminu prikazivati film Muškarcikojimrzežene.
31. siječnja u 10:00 sati na rasporedu ostaje besplatna projekcija filma Tajniživotkućnihpomoćnicaza umirovljenike.