Novosti

03/02/2012

U osnovne škole Grada Pule ulaže se 2,2 milijuna kuna

Gradonačelnik Boris Miletić  danas je, u nazočnosti gradskih pročelnika, održao tiskovnu konferenciju o aktima donesenima u razdoblju od 26. siječnja do 02. veljače 2012. godine. Doneseno je ukupno jedanaest akata. 
Donesena je Odluka o raspisivanju natječaja za davanje u zakup javnih površina u svrhu postave za pečenje plodina te prodaju cvijeća i svijeća. Sukladno odredbama Odluke o načinu i kriterijima za korištenje javnih površina, ovom Odlukom raspisuje se natječaj za zakup javnih površina na dvije lokacije za postavljanje naprava za pečenje plodina i na 4 mjesta na lokaciji Put za groblje za postavljanje stolića za prodaju cvijeća i svijeća.
Zatim je donesen Plan rashoda za nabavu proizvedene dugotrajne imovine i dodatna ulaganja na nefinancijskoj imovini osnovnih škola Grada Pule za 2012. godinu. Ovogodišnja decentralizirana sredstva za kapitalna ulaganja u osnovne škole Grada Pule uložit će se na način kako je navedeno dostavljenim Planom u iznosu od 1.560.528,00 kn.
Donesen je i Plan rashoda za materijal, dijelove i usluge tekućeg i investicijskog održavanja osnovnih škola Grada Pule za 2012. godinu. Sukladno Odluci o kriterijima i mjerilima koju je donijela Vlada RH za prvo tromjesečje 2012. godine, utvrđen je Plan ulaganja koji podrazumijeva investicije u visini od 714.264,00 kn.
Navedeni, kao i svi ostali akti gradonačelnika doneseni od  26. siječnja do 02. veljače 2012. godine nalaze se  na službenim internetskim stranicama Grada Pule u poglavlju 'Akti gradonačelnika'.