Novosti

03/02/2012

Izdan info letak o preregulaciji prometa u Puli

Grad Pula započeo je danas s distribucijom informativnih letaka svojim sugrađanima o novoj preregulaciji prometa koja će uslijediti nakon zatvaranja rive zbog radova na izgradnji obalnog kolektora. Ukupno će se podijeliti 20 tisuća primjeraka, a građanima će se letci dostaviti u poštanskim sandučićima.

Osim plana preregulacije prometa, građanima je pojašnjeno zbog čega je gradu nužna izgradnja obalnog kolektora.. Za vrijeme izgradnje obalnog kolektora, promet će na rivi biti onemogućen, stoga su strpljenje i suradnja svih sudionika u prometu ključni preduvjeti za lakše prevladavanje tog razdoblja. Drastičnih promjena u prometovanju neće biti jer se glavni prometni tokovi neće mijenjati. Naime, privremenom regulacijom će se promet usmjeravati na postojeće protočne prometne pravce Rakovčeva-Marulićeva ulica i Nazorova-Stankovićeva ulica. Tijekom izvođenja radova u svakodnevnoj regulaciji prometa pojačano će sudjelovati pripadnici jedinice prometne mladeži, prometni redari i djelatnici MUP-a.

I ovim putem Grad Pula zahvaljuje svojim sugrađanima na strpljenju i razumijevanju koje će pokazati jer je izgradnja obalnog kolektora nužna za podizanje kvalitete života u Puli, kako naše, tako i generacija koje dolaze.