Novosti

06/02/2012

Kino Valli - Obavijest o tijeku otklanjanja problema grijanja

Uslijed niskih temperatura, proteklog je petka došlo do nepravilnosti u radu sustava grijanja u Kinu Valli te se u dvorani nije postizala temperatura nužna za normalan rad. Djelatnici Pula Film Festivala su nakon provjere cijelog sistema, stupili u kontakt sa svim tvrtkama koje održavaju njihov sistem.

Zahvaljujem direktoru Plinare d.o.o. Pula, Deanu Kocijančiću, Zoranu Paraviću, direktoru Intel Tradea - Opatija (servis za automatiku), Rinu Qualichu, direktoru firme Qualich (izvođaču radova), servisu kotlova Marin Pula i njihovim suradnicima, koji su se, bez obzira na vikend, odazvali našem pozivu te pomogli u otklanjanju kvara", istaknula je u priopćenju Zdenka Višković-Vukić, ravnateljica Pula Film Festivala. Posebnu stručnu potporu u defektaciji stanja pružili su i Dražen Pavlović, nadzorni inženjer i Vladimir Paun projektant termotehničkih instalacija u Kinu Valli.

Bez obzira na niske vanjske temperature zraka, uspjelo se u dvorani konstantno održati 15 stupnjeva, što nakon otklanjanja kvara zahtijeva manji protok vremena za postizanje optimalne temperature od 22 stupnjeva u dvorani. Budući da je program kina rađen na mjesečnoj bazi te su svi termini do 29.2. unaprijed ispunjeni, filmovi koji su trebali biti prikazani od petka 3.2. do srijede 8.2. biti će, prema njihovoj raspoloživosti uvršteni u program za ožujak.