Novosti

09/02/2012

Bogat program u Gradskoj knjižnici i čitaonici

Povodom Svjetskog dana bolesnika u organizaciji Lige protiv raka Pule u petak 10. veljače u prostorijama Gradske knjižnice i čitaonice održat će se zanimljivo predavanje dr. Romanite Rojnić o pravima pacijenata. Predavanje je zakazano u 18 sati.

Nakon toga, u ponedjeljak 13. veljače u Gradskoj knjižnici i čitaonici održat će se radionica pod nazivom "Kako spremno dočekati ljubav", a voditeljice su Gordana Košara Licul i Nataša Vrsaljko Alić. Radionica obrađuje temu ljubavi i odnosa kroz nekoliko kratkih i zabavnih priča i vježbi koje služe polaznicima da bolje upoznaju sebe i svoja očekivanja. Nastala je na osnovu osobnih i profesionalnih iskustava voditeljica radionice i jedna je od mnogih radionica u sklopu udruge Centar Abeona. Inače, Centar Abeona je udruga trenera, coacheva i tunera koja kroz promociju djelatnosti coachinga doprinosi razvoju kvalitete življenja ljudi i organizacija. Radionica počinje u 18.00 sati.

Utorak, 14. veljače, u Knjižnici je rezerviran je za glazbu. S početkom u 19:00 sati održat će se još jedna u nizu glazbenih slušaonica koju vodi prof. Boris Vučina, a na repertoaru su skladbe francuskog skladatelja Claude Debussya i portret južnoafričkog jazz pijanista Abdullaha Ibrahima.