Novosti

10/02/2012

Valentinovo u MMC-u Luka uz Vedrana Šilipetra

"Srce ne žici" naziv je koncerta pulskog kantautora Vedrana Šilipetra koji će na Valentinovo nastupiti u pulskom Multimedijalnom centru Luka (Istarska 30). Koncert je namijenjen svima koji večer Sv. Valentina žele provesti u duhu laganih, nježnih i ljubavnih pjesama iz riznice ovog glazbenika. "Balada", "S riječi na djela", "Gori svijet", "Kao more" ili "Ne razumijemo se", samo su neki od naslova s njegovog prvog albuma koji se mogu čuti u domaćem radijskom eteru. "Da te volim" i "Nek me vjetar nosi" skladbe su novijeg datuma koje će se naći na idućem nosaču zvuka. Osim autorskih pjesama, Vedran će repertoar začiniti obradama ljubavnih pjesama Stinga, Toše Proeskog i drugih, ali i predstaviti novu skladbu "Misečina", otpjevanu na istarskom dijalektu.

"Ovaj je koncert svojevrstan dug prema mojim sugrađanima koji su krajem ljeta ostali uskraćeni za nastup kojeg zbog tehničkih razloga nisam mogao održati. Pozivam zaljubljene svih generacija i one koji će to tek postati da dođu i uživaju u autorskoj glazbi, čiju izvedbu osim mene obogaćuju moji prateći glazbenici", poručuje Vedran.

U posljednje vrijeme Vedran nastupa u pratnji gitarista Aleksa Nadišića i perkusionista Željka čikića čike, a cijeli program bit će izveden u posebnom intimističkom i akustičnom štihu. Koncert je zakazan točno u 21 sat, a ulaz je besplatan.