Gradski projekti

01/07/2021

R.O.J.C.

Naziv projekta:Projekt "R.O.J.C.: Razvijamo – Omogućavamo –Jačamo – Cijenimo“

Naziv programa:Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda. Prostori sudjelovanja-razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice

Vodeći partner:Savez udruga Rojca

Partneri:Grad Pula, Zelena Istra, udruga Čarobnjakovim šešir i udruga Merlin

Sažetak:

Razvijamo-omogućavamo-jačamo-cijenimo projekt je kojim Savez udruga Rojca u partnerstvu s Gradom Pulom, udrugama Zelena Istra, Čarobnjakovim šešir i Merlin unapređuje suradnju udruga i lokalne zajednice u programskom korištenju prostora Društvenog centra Rojc.

Cilj je projekta povećati iskorištenost prostornih kapaciteta i ljudskih potencijala za razvoj lokalne zajednice. Projektom će se u aktivnosti uključiti 40 udruga i 59 volontera u 20 programa koji doprinose održivom razvoju zajednice.

Projekt sufinancira Europska Unija iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta je 1.996.438,63 kuna / 1.696.972,83 kuna sufinancirano je sredstvima Europske Unije iz Europskog socijalnog fonda, te isti sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Vrijednost projekta:1.996.438,63 kuna

Stopa sufinanciranja EU:100%

Trajanje projekta:studeni 2020. – studeni 2022.

Za više informacija o fondovima:

link na: www.strukturnifondovi.hr

link na: http://www.esf.hr/operativni-program/