Obavijesti

17/07/2024

Konačni rezultati upisa u dječje vrtiće-obavijest za roditelje

Konačna lista reda prvenstva za upis djece u dječje vrtiće u pedagoškoj godini 2024/2025 po dobnim skupinama i objektima

Informacija za roditelje

Povjerenstvo za upis djece u dječje vrtiće objavilo je u srijedu 17. srpnja 2024. godine Listu reda prvenstva za upis djece u dječje vrtiće u pedagoškoj godini 2024/2025 po dobnim skupinama i objektima na području grada Pula-Pola.

Konačna lista reda prvenstva za vrtić i za jaslice donesena je radi bolje preglednosti prema bodovima i prema abecednom redu.

Objavljena je i Lista reda prvenstva neupisanih u dječje vrtiće u pedagoškoj godini 2024/2025, s prikazom za vrtić i jaslice prema bodovima i prema abecednom redu.

Lista reda prvenstva za upis djece u dječje vrtiće u pedagoškoj godini 2024/2025 po dobnim skupinama i objektima i Lista reda prvenstva neupisanih u dječje vrtiće u pedagoškoj godini 2024/2025 s pripadajućim prilozima objavljene su na oglasnim pločama dječjih vrtića i na službenim web stranicama Grada Pula-Pola (www.pula.hr) te službenim stranicama DV Pula (www.dvpula.hr) DV Mali svijet (www.dvmalisvijet.hr)  i DV-SI Rin Tin Tin Pula-Pola (www.rintintin.hr).

 

Roditelji djece koja će biti upisana u dolje navedene vrtiće, bit će pozvani ili trebaju nazvati dječji vrtić kako bi dogovorili termine inicijalnih razgovora.

Tijekom rujna, roditelji djece koja se nalaze na listi neupisanih imaju pravo naknadnog upisa te će biti pozvani od strane dječjih vrtića odmah nakon otvaranja novih objekata.

Roditelji čija su djeca primljena u DJEČJI VRTIĆ PULA i DJEČJI VRTIĆ MALI SVIJET na stranicama vrtića: www.dvpula.hri www.dvmalisvijet.hrpreuzet će upitnik za roditelje te ga ispunjenog donijeti u vrtić u zakazanom terminu zajedno sa ostalom dokumentacijom.

Za djecu upisanu u Dječje vrtiće Pula, Mali svijet i Rin Tin Tin, roditelji će biti obaviješteni od strane vrtića u svezi obavljanja individualnih razgovora.

Za djecu upisanu u dječje vrtiće drugih osnivača roditelji trebaju nazvati dječji vrtić kako bi dogovorili termina inicijalnih razgovora.

    • DV DADO TEL: 098/224-464
    • DV DOBRILIĆI TEL: 095/560-7708
    • DV KUĆICA OD LICITRA TEL: 091/767-7844
    • DV PINGVIN TEL: 099/351-5099
    • DV SLATKI SVIJET: 098/701-349
    • DV ŠILJO TEL: 091/110-9110
    • DV TITTI TEL: 098/435-075
    • DV TOPOLINO TEL: 091/5102-210
    • DV SILVESTRO TEL: 098/435-075

Prilikom inicijalnog razgovora uz prisustvo djeteta potrebno je donijeti slijedeću dokumentaciju:

  • presliku zdravstvene iskaznice djeteta,
  • preslika knjižice cijepljenja djeteta
  • potvrdu o sistematskom pregledu od djetetovog liječnika
  • ispunjen Upitnik za roditelje

(ako pregled nije obavljen do inicijalnog razgovora, potvrdu treba donijeti najkasnije do potpisivanja ugovora)

Roditelji djece koja su ranije boravila u nekom od gore navedenih dječjih vrtića, dužni su dostaviti potvrdu vrtića o podmirenju obveza.

Upute za pristup rezultatima upisa putem web servisa:

Otvoriti web stranicu servisa adresi https://evrtici-javno.pula.hr/

Poveznica za pristupanje web servisu dostupna je i na službenim stranicama www.pula.hr, http://www.dvpula.hr, www.dvmalisvijet.hri www.rintintin.hr.

Za pristup reultatima upisa potrebno je:

U polje „Internet šifra (OIB djeteta)“ unijeti OIB djeteta.

Nakon unosa znakova u polje „Internet šifra (OIB djeteta)“ kliknuti na polje „Prijavi se“.

Potvrdom valjanog OIB-a, prikazati će se datoteke s rezultatima bodovanja.

Svaku prikazanu datoteku možete preuzeti.

Rezultati upisa