Od 1. do 16. srpnja 2020. upisi u dječje vrtiće za 2020./2021. godinu

Zbog poštivanja mjera vezanih uz Covid 19 ove godine osmišljeni su online upisi kako bi roditelji mogli pristupiti upisima preko weba čime će se izbjeći izlaganje kontaktima s drugim ljudima i čekanje na predaju dokumentacije klasičnim načinom. Ovakav pristup osigurava provođenje upisa za iduću pedagošku godinu čak i u eventualnim uvjetima pooštravanja epidemioloških mjera.

Od danas, 1. srpnja pa sve do 16. srpnja zahtjevi za upise predaju se online putem google forms obrasca putem kojeg svi koji imaju otvorenu gmail adresu mogu uploadati traženu dokumentaciju. Oni koji nemaju otvorenu gmail adresu mogu popuniti i predati online zahtjev za upis, ali pripadajuću dokumentaciju šalju e-mailom na adresu upisi2020@pulskivrtici.com.

Za roditelje koji nisu u mogućnosti predati online zahtjev otvoreno je upisno mjesto u Dječjem vrtiću Vjeverice, Ujevićeva 1, radnim danom od 9-12 sati.

Tekst poziva i obrazac zahtjeva može se preuzeti na službenim stranicama: www.pula.hr, www.dvmalisvijet.hr, www.dvpula.hr i www.rintintin.hr.

Predmetni poziv i obrazac dostupni su u privitku ovog teksta.

Prijedlog liste prvenstva upisa djece bit će objavljen na oglasnim i službenim web stranicama dječjih vrtića kao i službenim web stranicama Grada Pule.