Notizie

28/06/2012

Le attività della società Tržica d.o.o. nel mese di giugno

S ciljem podizanja kvalitete usluga svim svojim kupcima i korisnicima prostora, pulska Tržnica d.o.o. u mjesecu lipnju dovršila je ranije započete projekte. Tako je okončano uređivanje fasade zgrade tržnice u kojoj je sudjelovala Gradska radionica Pula oslikavanjem "slijepih prozora". Tema koja je inspirirala Deboru Trusgnach i njezinog mentora Marjana Sinošića je "Pulska tržnica kroz povijest" od 1903. godine do danas. Umjetnici su tako, kroz svoje radove ispričali priču o povijesti zgrade tržnice i okruženju u kojem se ona kroz povijest nalazila.

Nakon uređivanja zgrade, njezinog vanjskog dijela, Tržnica d.o.o. Pula investirala je oko 58.000 kuna u modernizaciju poslovanja prodavača u ribarnici. Nabavkom 15 digitalnih vaga posjetitelji i kupci na pulskoj ribarnici mogu dobiti kvalitetniju uslugu prilikom kupovanja ribe i ostalih morskih plodova. Na samoj konstrukciji na koju su montirane digitalne vage ostavljen je prostor na koji će uskoro biti istaknut naziv obrta ili tvrtke svakog pojedinog prodavača.

Pored navedenih investicija u podizanje uređenja prostora tržnice, ali i vrlo važne brige oko kvalitete usluge prema korisnicima i kupcima tržnice, naručeno je 100 novih unificiranih suncobrana. Novi suncobrani trebali bi uskoro stići na tržnicu i olakšati prodavačima posao za vrijeme ljetnih vrućina te poslužiti za zaštitu kako njih samih tako i proizvoda ponuđenih na štandovima.