Notizie

29/06/2012

Odori e sapori d"™Istria al mercato di Pola

U subotu, 30. lipnja 2012. godine, održat će se manifestacija Mirisi i okusi Istre na pulskoj tržnici. Manifestacija okuplja proizvođače koje često ne nalazimo na tržnici već se pridružuju ovom događaju nudeći posjetiteljima nešto više. Naći će se ove subote meda i ostalih pčelinjih proizvoda, sireva, pršuta i suhomesnatih delicija, lavande i proizvoda na bazi lavande, originalnih sapuna, nakita od maslinovog drva te posebnih suvenira. Ne samo da će uživati osjeti mirisa i okusa, već će i oku ovdje nešto biti drago.

Poseban gost pulske tržnice ovu subotu je Brionka, vodeći proizvođač pekarskih proizvoda u Istri. Na manifestaciji Mirisi i okusi Istre posjetiteljima će tako ponuditi tradicionalnu istarsku tjesteninu kao što su fuži, posutice, lazanje i šurlice, makovnjaču i orahnjaču te savršene okuse tradicionalnih keksa i pravu istarsku pincu. Posjetitelji će moći izabrane proizvode degustirat i kupiti po promotivnim cijenama.

Tržnica d.o.o. Pula ponudit će u subotu svim posjetiteljima mirise i okuse Istre na štadnovima pored zgrade tržnice (uz fontanu) od 10 do 12 sati.

Izlagači na Mirisima i okusi Istre (30.6.2012.): Vesna sirevi Loborika, A due čokolada, OPG pčelarstvo Bodiš, pršutarna Bani, Lavanda Bel, Dr.Omega, OPG Stipančić, Radola Štinjan, OPG Brig, OPG Predan, OPG Tanger, Mist Art

Gosti: Organdi d.o.o. iz Splita