Notizie

16/08/2012

Sir Tom Jones ha attirato molti suoi fan all'Arena di Pola

Protekog je utorka u pulskoj Areni nastupila jedna od najvećih svjetskih glazbenih legendi - sir Tom Jones.

Pred oko šest tisuća dobro raspoloženih fanova, Tom Jones u prvom je dijelu koncerta izveo novije skladbe pa je koncert započeo s "Hit and miss" sa zadnjeg albuma "Spirit in the room" da bi se potom osvrnuo na megauspješni album "Reload" s kojeg je izveo "Mama told me not to come".

"Kako lijepo mjesto. Nikad nisam pjevao u nečem ovako starom", komentirao je ljepotu pulskog amfiteatra vremešni pjevač koji se trudio komunicirati s publikom, zahvaljujući joj i potičući je da sudjeluje u koncertu. Osim novijih pjesama, velški je pjevač izveo i nezaboravne hitove poput zavodničke "What's new pussycat", "Green green grass of home", "Delilah", "Chills and fever", "Sex bomb" i "It's not unusual"

Neumorni velikan moćnog glasa, čija karijera i svjetska slava traju neprekinuto gotovo pola stoljeća, tijekom kojih je prodao preko sto milijuna ploča i ostalih nosača zvuka, snimio je nekoliko filmova, a među ženskom populacijom nadimkom Tigar iz Walesa nametnuo se kao jedan od najvećih sex simbola druge polovice 20. stoljeća.