Notizie

24/09/2012

40 anni della Casa di riposo Alfredo Štiglić

U prostorijama Komunalne palače predstavljen je danas program obilježavanja 40. godišnjice osnutka Doma za starije i nemoćne osobe "Alfredo Štiglić" koji će se u Puli održati od 27. rujna do 1. listopada. Središnja manifestacija svečanog obilježavanja održat će se u petak, 28. rujna 2012. godine u 10,00 sati u Domu hrvatskih branitelja u Puli, a ostali programi u domu "Alfredo Štiglić".

Zamjenica gradonačelnika pozdravila je okupljene istaknuvši kako Grad Pula uvijek i rado podržava rad ustanove te kako će  nastaviti pružati potporu i u budućnosti.

Ravnateljica Doma Vesna Grubišić-Juhas osvrnula se na dugu povijest ove ustanove navevši broj od 2000 osoba koje su do danas bile u njoj smještene i da njezina dugogodišnja tradicija zaslužuje svečanost koja će potrajati više dana. Loredana Macan, radna terapeutkinja, naglasila je kako su se u program obilježavanja podjednako rado uključili i korisnici i zaposlenici Doma.  Jasminko Balenović najavio je bogati zabavni program središnje manifestacije koja će se održati u Domu hrvatskih branitelja ovaj petak, 28. rujna u 10,00 sati. Pomoćnik pročelnika i koordinator projekata Vinko Knez istaknuo je kako je jedan od prioriteta Grada Pule oduvijek bila briga o starijim i nemoćnim osobama i još jednom pozvao sve građane da se odazovu pozivu na višednevne aktivnosti koje će se održati u sklopu ovog obilježavanja. Više informacija o rasporedu održavanja aktivnosti možete pronaći na internet stranici: www.dom-alfredo-stiglic.hr/web/index.php/novosti