Notizie

27/09/2012

Continuano le numerose attività al Centro sociale Rojc

Zakoračili smo u drugu polovicu rujna, počela je nova školska godina i to je vrijeme kada se kolijevka civilnog društva CGU Rojc vraća u punu snagu. Nakon brojnih ljetnih manifestacija u kojima su udruge iz Rojca aktivno sudjelovale, korisnici intenzivno nastavljaju sa svojim radom, a broj posjetitelja raste.

U tijeku su upisi u kazalište "Dr Inat", čiji je dugogodišnji rad poznat Puljanima. Svi oni koji imaju glumačkih ambicija mogu se javiti ponedjeljkom, srijedom i petkom od 19,30 do 21,00 sat u prostorije "Inata" na trećem katu Rojca, Gajeva 3. Upisi su otvoreni do 15. listopada 2012. godine.

Dramska radionica eksperimentalnog kazališta "Plavi oblik" poziva sve zainteresirane na drugo izdanje radionice. Informacije možete dobiti na 095/50 30 881 ili mailom plavi.oblik@gmail.com

Centar Yuan Tong upisuje članove u početni tečaj Taiji quana i Quigonga, a planirani su i posebni programi za umirovljenike i trudnice. Tečajevi i treninzi počinju 1. i 2. listopada u prostoru Centra na trećem katu pod vodstvom majstora Davida Petrovića i njegovog tima. Više informacija na info@taichipula.com i na 099/710 31 95.

Osim navedenih, na raspolaganju su brojni klubovi, radionice i aktivnosti u kojima svatko može pronaći nešto za sebe.