Notizie

03/10/2012

Doni in attrezzature e giocattoli ai reparti di pediatria di ginecologia e ostetricia sono

Dječji odjel pulske Opće bolnice je u sklopu obilježavanja Dječjeg tjedna, zahvaljujući akciji "Za osmijeh djeteta u bolnici" dobio novo računalo, printer te didaktičke igračke za Veselu igraonicu, dok je Odjelu ginekologije i porodništva doniran novi aspirator, vrijedan uređaj koji je prijeko potreban u skrbi za nedonoščad.

Novu opremu i igračke osiguralo je Društvo Naša djeca, koje je iz proračunskih sredstava grada Pule i Istarske županije dobilo novac za provođenje akcije "Za osmijeh djeteta u bolnici". Ova vrijedna donacija osoblju Opće bolnice uručena je tijekom današnjeg posjeta predstavnika Grada Pule na čelu s gradonačelnikom Borisom Miletićem te predstavnika organizatora akcije, Društva Naša djeca.

Tom su prigodom djeci na Odjelu pedijatrije podijeljeni slatkiši i voće, a učenici OŠ Vidikovac izveli su zabavni program. Nakon posjeta malim bolesnicima, predstavnici Grada Pule i Društva Naša djeca obišli su i Odjel ginekologije i porodništva te svaku rodilju darivali ružom i knjigom "Mačak u ruksaku".