Notizie

12/02/2013

San Valentino a Pola all"™insegna dello "Love shopping"

U prostorijama Turističke zajednice Grada Pule održana je danas konferencija za novinare na kojoj su predstavljene ovogodišnje tradicionalne prodajne akcije, među kojima i nova, prodajna akcija pod nazivom "Love shopping".

Koncept "Love shoppinga" predstavila direktorica pulske Turističke zajednice Sanja Cinkopan Korotaj kazavši kako u akciji osim Turističke zajednice, sudjeluju i Grad Pula, Udruženje obrtnika Pula i Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Pula.

"Love Shopping" prodajna akcija održat će se na Valentinovo 14. veljače, a trgovine koje u njoj sudjeluju bit će otvorene cijeli dan od 08.00 do 20.00 sati i nudit će svoje proizvode s popustima od 15 do 50%" kazala je Cinkopan Korotaj.

Osim toga, organizirana je i nagradna igra. Naime, sve trgovine osigurale su jedan artikl za nagradnu igru, a svaki kupac će sudjelovati ispunjenjem obrasca i ubacivanjem u kutije koje će biti u svim prodavaonicama. Izvlačenje Dobitnika održat će se idućeg dana, 15. veljače, a dobitnici će biti objavljeni na stranicama www.pulainfo.hr i www.pula.hr. Učenici umjetničke škole napravit će obilježja za izloge, s ljubavnim porukama, koji će biti poveznica trgovina koje sudjeluju u akciji.

Gradonačelnik Pule Boris Miletić zahvalio je svima koji sudjeluju u ovoj manifestaciji, istaknuvši važnost očuvanja i poticanja trgovine u starogradskoj jezgri. "Na ovaj način potičemo ljude na druženje, a ujedno podržavaju lokalne obrte i trgovce, čija ponuda obogaćuje centar Pule", dodao je Miletić.

Predsjednica ceha trgovaca Elida Cerovac Bakiš izrazila je zadovoljstvo organiziranjem ovakvih manifestacija koje služe i trgovinama i građanima te javnost pozvala na sudjelovanje u "Love shoppingu".

Osim ove, najavljene su i druge prodajne akcije: "Late Night Shopping" održat će se krajem lipnja, a trgovine će biti otvorene sve do ponoći. Predviđena je i modna revija u ulici Sergijevaca i u Flanatičkoj ulici na kojoj će trgovci biti u mogućnosti predstaviti svoj asortiman uz glazbeni program na trgu Portarati. Početkom listopada očekuje nas i prodajna akcija "Kupujmo u Puli".