Notizie

18/03/2013

La Città di Pola ha vinto il premio PRO.PR Vision City per la migliore comunicazione

Gradonačelnik Pule Boris Miletić u petak u kristalnoj dvorani Kvarner u Opatiji primio je međunarodno priznanje PRO.PR Vision City, nagradu Gradu Puli za sustavnost u upravljanju komunikacijama i uspješnost u promidžbi unutar i izvan granica Hrvatske. Priznanje PRO.PR Vision City dodjeljuje se u sklopu regionalne konferencije o odnosima s javnošću PRO.PR, koja je prošlog tjedna u Opatiji okupila međunarodne stručnjake s polja komunikacijskog menadžmenta.

Gradonačelnik Miletić izrazio je zadovoljstvo dobivenom nagradom, istaknuvši kako ona predstavlja još jedan dokaz truda i zalaganja Pule u primjeni moderne dvosmjerne komunikacije. "Iznimno sam sretan što se trud Grada Pule prepoznaje i van granice Hrvatske, a ova će nagrada svima u Gradu poslužiti kao dodatno ohrabrenje da nastavimo putem transparentne i otvorene komunikacije", istaknuo je Miletić.

Nagrada je Gradu Puli dodijeljena na temelju kriterija stvaranja dodatnog publiciteta, unutar i izvan granica države kroz kulturni, sportski ili gospodarski događaj, odnosno arhitektonskim obilježjem ili nekim drugim vrijednim obilježjem.

Ovogodišnji dobitnici PRO.PR Awardsa iz Hrvatske su Božo Skoko (Sveučilište u Zagrebu), Nataša Cesarec Salopek (IM&C agencija) i Stjepan Malović (Sveučilište u Zadru). Među petnaest nagrađenih nalazi se i Alex Aiken, izvršni direktor komunikacija vlade Velike Britanije, dok je najuspješnijim menadžerom koji po kriterijima nagrade Vision Manager u radu svoje tvrtke uspješno implementira odnose s javnošću, proglašen je Emil Tedeschi.

"Ova nagrada utemeljena je da se ne zaborave pojedinci koji svakodnevno u sjeni različitih projekata, događaja, tvrtki ili institucija praktično upravljaju komunikacijama, a s druge strane, nesebično i na svoj način, doprinose razvoju struke odnosa s javnošću', izjavio je predsjednik Organizacijskog odbora PRO.PR konferencije Danijel Koletić, ujedno i utemeljitelj ovog međunarodnog priznanja.