Notizie

09/04/2013

A Pola lo Startup Ideation Bootcamp

U organizaciji udruge Founder Institute (FI) u petak 12. travnja 2013. godine u 17.30 sati na Odjelu za ekonomiju i turizam Sveučilišta u Puli održat će se Startup Ideation Bootcamp, serija besplatnih radionica o programu u ponudi Instituta. Prezentaciju će održati  jedan od njegovih začetnika Vladimir De Franceschi,  koji iza sebe ima bogato iskustvo u savjetovanju uspješnih startup poduzetničkih pothvata i  Puljanin Damir Bulić, osnivač i vlasnik Spectral Core.  Founder institute je globalni startup inkubator s ciljem globalizacije Silicijske doline, a jedan od njegovih članova je i hrvatski poduzetnik, inovator i poslovni anđeo iz Rijeke Nikša Tomulić.

Founder Institute u svibnju u Rijeci pokreće svoj program poticanja poduzetnika, a osim u Zagrebu, svoje djelovanje temelji u još 40-ak svjetskih gradova. Preko 90 posto diplomanata FI-jevog programa opstaje i napreduje u poslovnom svijetu i nakon dvije godine od početka poslovanja, što predstavlja hvalevrijedan rezultat budući da istraživanja pokazuju da su upravo početne godine najteže premostive u poduzetničkom svijetu.

Pozivaju se svi zainteresirani studenti, inovatori, poduzetnici i oni koji će to tek postati da sudjeluju na besplatnim radionica i prezentaciji FI. Više informacija i prijave pogledajte na sljedećim internetskim stranicama: http://fi.co/e/2743, http://fi.co/about,  https://kompare.hr/o-nama/.