Notizie

15/04/2013

Iniziano i lavori al mercato ortofrutticolo polese

U utorak, 16. travnja 2013. godine započet će se s radovima rekonstrukcije dijela glavne gradske pulske tržnice, preciznije njezinog "zelenog" dijela.

Naime, na području gdje se nalazi "zelena" tržnica - štandovi s povrćem, voćem te ostalim proizvodima, kao i na dijelu servisnog službenog parkirališta tržnice, počinje se sa djelomičnom obnovom. Radovi će obuhvaćati uređenje navedenog prostora te zamjenu dotrajalih štandova. Na pulsku tržnicu bit će stavljeno ukupno 32 nova štanda, a dio postojećih kamenih stolova dobit će spremnike za skladištenje robe i opreme korisnika.

Svi korisnici tržnice, zakupci, obaviješteni su o skorim radovima te im se omogućilo da, na mjestima "zelene" tržnice gdje se radovi neće vršiti, dobiju privremeno svoje prodajno mjesto.

Za vrijeme trajanja radova prometovat će se normalno Smareglijinom ulicom koja prolazi pored tržnice, a parkirna mjesta za korisnike servisnog parkirališta tržnice dobit će mogućnost korištenja parkirališta ispred zgrade Županije (u Flanatičkoj ulici).

Završetak građevinskih radova planiran je početkom svibnja, a ukupna vrijednost investicije je oko 1.100.000 kuna (PDV uključen).

Mole se svi korisnici pulske "zelene" tržnice za strpljenje i razumijevanje tijekom radova.