Notizie

27/05/2013

Assegnato il vano all'Associazione di bambini e giovani ipoudenti dell'Istria

Svečano otvorenje prostora koji je Grad Pula dodijelio na korištenje Udruzi djece i mladih oštećena sluha Istre održano je danas u Radićevoj 8. Donirani prostor Udruga će koristiti za druženje svojih članova, održavanje radionica i potrebne rehabilitacije u svrhu socijalizacije i integracije njenih članova u društvo, posebice djece.

U ime gradonačelnika Pule, zamjenica upravnog odjela za društvene djelatnosti Elena Puh Belci pozdravila je prisutne te izrazila zadovoljstvo što je Grad Pula mogao pomoći i odazvati se zahtjevu za dodjelu poslovnog prostora. Puh Belci je kazala kako Udruzi želi puno uspjeha u daljnjem radu, a djeci da se osjećaju ugodno u novom prostoru.

Predsjednik Udruge Aleks Tanković zahvalio se svim prisutnima te uz pomoć svojih članova podijelio zahvalnice Gradu Puli i brojnim sponzorima bez kojih, kako kaže Tanković, udruga ne bi uspjela srediti ovaj prostor.

Učenici OŠ Monte Zaro, kao promotori znakovnog jezika, nastupili su s obradom pjesme na znakovnom jeziku i time uveličali ovaj događaj.