Notizie

20/06/2013

Pula Late Night Shopping

Treći po redu "Pula Late Night Shopping 2013." predstavljen je danas na konferenciji za novinare u Turističkoj zajednici Grada Pule. U ovu akciju uključene su 52 trgovine u centru grada koje će kupcima nuditi popuste u rasponu od 15 do 50%. Manifestacija će biti obogaćena glazbenim programom i modnim revijama na kojima će svoje kolekcije predstaviti 30 trgovina. Zabavni program će se održati na dvije lokacije, na Portarati na kojoj nastupaju "Trio Val" i na Tržnici gdje će svirati "Old friends duo". Direktorica TZ Pula, Sanja Cinkopan Korotaj istaknula je kako je ova manifestacija organizirana s ciljem da privuče goste i domaće na druženje u gradu, te kako se nada da će biti jednako uspješna kao i prošlogodišnja.

Sergio Stupar, predsjednik Udruženja obrtnika Pule izjavio je kako je ova manifestacija zanimljiva kako trgovcima koji mogu raditi do 24.00 sata tako i građanima koji ovom prilikom mogu prošetati gradom i zabaviti se u kupnji.

Ovu akciju podržala je i Hrvatska gospodarska komora, čija predstavnica Sanja Bubonjić smatra kako je akciju dodatni, kvalitetan sadržaj koji će poboljšati turističku ponudu grada Pule i poslovanje samih trgovina.

Predsjednica Ceha trgovaca, Elida Cerovac Bakiš izrazila je zadovoljstvo što je upravo njezina ideja izrasla u ovako veliki, dobro prihvaćen projekt koji broji sve više sudionika: "Trgovci su spremni, napunili su trgovine artiklima, sad preostaje građanima da uživaju u shoppingu".

Pulski gradonačelnik, Boris Miletić zahvalio se svima koji podupiru ovu akciju te istaknuo kako mu je drago da se tradicija zadržala i što je prepoznata vrijednost "Pula Late Night Shoppinga", na zadovoljstvo kako trgovca tako i kupaca.