Notizie

02/08/2013

La vetrina"Marija WGW" è la pi๠bella vetrina estiva

U sklopu akcije "Izbor najljepšeg izloga" Ljeto 2013., kojega zajednički provode Grad Pula i Turistička zajednica Grada Pule, danas je dodijeljena nagrada za najljepši izlog trgovini "Marija WGW".

Ovom prilikom direktorica TZ-a Grada Pule Sanja Cinkopan Korotaj naglasila je kako je izlog ogledalo dućana, te kako je baš on taj koji privlači kupce. Također je dobitnici uručila nagradu od 1.000,00 kuna i naljepnicu za najljepši izlog Ljeta 2013.

Pročelnik UO za društvene djelatnosti Erik Lukšić čestitao je na dobitku prestižne nagrade najljepšeg izloga grada Pule.

Ponosna vlasnica trgovine Eda Miličić Mladin kazala je kako je ju je nagrada jako razveselila, te kako joj je drago što je prepoznat baš njihov veseli izlog, nešto drugačiji od ostalih. "Ljudi često zastanu i nasmiješe se" naglasila je Miličić Mladin.

U sklopu akcije ocijenjeno je 9 izloga, a osim prvonagrađene "Marije WGW" na drugom mjestu se našla cvjećarna "Florami", na trećem "Coin casa",a na četvrtom cvjećarna "Arco Iris". Peto mjesto dijele galerije "Poola", "Legović" i "Anđeli". Pohvaljuju se i Čitaonica umirovljenika i trgovina "Muffin".