Notizie

27/08/2013

Regolazione temporanea del traffico e orario di lavoro degli esercizi di ristorazione il giorno d'inaugurazione dei festival Outlook e Dimensions

Kao i na dosadašnjim manifestacijama koje se održavaju u Areni Grad Pula je izdao Suglasnost za privremenu regulaciju prometa oko Arene na dan 28. kolovoza 2013. godine i na dan 4. rujna 2013. godine, odnosno na dan otvaranja Outlook i Dimensions festivala, prema kojoj će oko Arene privremeno biti preusmjeren promet motornih vozila u razdoblju od 18 do 2 sata.

Promet će biti zatvoren za vozila na sljedećim prometnicama: 

- u Istarskoj ulici, od raskrižja sa Scalierovom ulicom do Trga Nimfej

- na dijelu Trga Nimfej, od Istarska ulice do Flavijevske ulice

- u produžetku Kolodvorske ulice, od raskrižja s Ulicom Starih statuta do Trga Nimfej

- u Amfiteatarskoj ulici

- u Gladijatorskoj ulici, na raskrižju s Trgom Ozad Arene

- u Scalierovoj ulici, od raskrižja s Istarskom ulicom do raskrižja s Trgom Ozad Arene. 

Pozivaju se građani da u vrijeme održavanja navedenih festivala u Areni koriste za promet obilazne pravce.

Nadalje, Gradonačelnik je donio Zaključak po kojemu se ugostiteljskim objektima u Puli smještenim na području zahvata PUP-a Stari grad i ugostiteljskim objektima smještenim s obje strane ulica koje označavaju granicu zahvata PUP-a Stari grad, odobrava  mogućnost produženja radnog vremena 28. kolovoza 2013. godine te 04. rujna 2013. godine od 6 sati do 3 sata sljedećeg dana. Radno vrijeme na ljetnoj terasi uz ugostiteljski objekt prati poslovanje ugostiteljskog objekta, uz obvezu ugostitelja da se pridržava odredbi Zakona o zaštiti od buke i propisa koji reguliraju javni red i mir.