Notizie

09/09/2013

Port'Aurea pervasa dal ritmo della danza

Plesni pokreti zavladali su u petak i subotu Pulom u sklopu  manifestacije "Pula pleše" na kojoj je svoje plesne vještine pokazalo oko 200-tinjak pulskih plesača, a ne manji broj publike na Portarati podržalo je izvrsne izvođače. Mlađa djeca očarana muzikom i plesom povlačili su roditelje u prve redove, što je roditelje sigurno potaklo na razmišljanje da upišu svoje mališane na plesne tečajeve.

Poticanje na ples i aktivno uključivanje u jedan od pulskih klubova bio je osnovni cilj manifestacije koju organizira Grad Pula, pulska Turistička zajednica i Alphera, a s druge strane povećana je turistička ponuda u posezoni.

Publici se predstavilo desetak klubova i udruga koji se bave plesom i to: S fitness, Plesni centar Studio, DND, Art dance, Infinity, RitamZ, Rosso Latino, Ulični ritam, Coolstep, Zaro, Sense&Dance, AB Original, Rondo.

Ples, kao i drugi sportovi, izvrstan je način za povećanje psihofizičkog zdravlja i opuštanja i bitan segment za stjecanje zdravih životnih navika od malih nogu.