Notizie

24/10/2013

All'Associazione dei distrofici dell'Istria consegnata una valida donazione

Danas je Društvu distofičara Istre uručena vrijedna donacija od strane tvrtke Ortomeda, a riječ je o donaciji ortopedskih pomagala, odnosno 16 invalidskih kolica i 5 invalidskih hodalica na četiri kotača. <//span>Ovu hvalevrijednu donaciju predsjedniku DDI-a Davoru Komaru uručio je direktor Ortomeda Branimir Cvijetović, a svoju podršku je došao pružiti pulski gradonačelnik Boris Miletić.

Komar je uz riječi zahvale na velikoj donaciji kazao kako će ortopedska pomagala biti proslijeđena članovima Društva distrofičara Istre, ali i svim ostalim potrebitim korisnicima diljem Istarske županije, te će upravo to biti 700 donacija društva svojim korisnicima. Naglasio je kako je upravo danas potpisana još jedna donacija sa Ortomedom, odnosno sponzorstvo na nadolazećem simpoziju Društva distrofičara Istre.

DDI i tvrtka Ortomed svijetli su primjer pomaganja u društvu, rekao je među ostalim Miletić te je napomenuo da će Grad Pula i nadalje podržavati rad Društva i biti partner. Požrtvovni rad DDI-a prepoznala je i tvrtka Ortomed, istaknuli su pak Cvijetović i Jelena Vuković iz te tvrtke te su dodali da su sigurni da je donacija otišla u prave ruke, onima kojima je najpotrebnija. Inače tvrtka je poznata ne samo po donacijama već i po zapošljavanju osoba s invaliditetom.