Notizie

11/11/2013

Gli attori, beniamini del pubblico, incontrano il sindaco

Pulski gradonačelnik Boris Miletić primio je danas u prostorijama Komunalne palače glumački ansambl predstave Altteatra "Food Eliminator" koja će večeras s početkom u 20 sati biti upriličena na daskama Istarskog narodnog kazališta.

Predstava "Food Eliminator" bazirana je na likovima koji imaju problem s osobnim identitetom, a namijenjena je onima koji se žele nasmijati do suza. Autori predstave su sami glumci: Milan Pavlović, poznatiji kao Dino Mehmeda Mujkić iz serije "Lud, zbunjen, normalan", Slaven Vidak, član sarajevskog Narodnog pozorišta, Haris Gigo Aljević, jedan od članova Nadrealista i mlada glumica Staša Dukić. Svima njima pulski je gradonačelnik zaželio ugodan boravak u Puli te je vjerovanja kako će mnogi večeras uživati u njihovo predstavi. Među ostalim, podsjetio je kako su Pula i Sarajevo gradovi pobratimi te kako njeguju kulturnu suradnju.

Govoreći o predstavi, popularni Milan Pavlović koji u Puli ljetuje posljednjih 15 godina, kazao je kako je predstava zapravo parodija koja uobličuje mnoge izopačene pojave u društvu u kojem živimo, a sama ideja za nastanak predstave potekla je iz želje da se publika vrati u kazalište. Predstava je djelom inspirirana njegovim stvarnim životom te tako prati njegove lucidne želje i strahove, ali i simpatične dogodovštine njegove otkačene obitelji.