Notizie

04/12/2013

Terminato il torneo di calcetto - Assieme contro la dipendenza

Povodom Mjeseca borbe protiv ovisnosti u sklopu kampanje "Bježi, Via" danas se u dvorani Mate Parlov održao malonogometni turnir kao zajednička aktivnost Policijske uprave istarske, Istarske županije, grada Pule i Vijeća za komunalnu prevenciju grada Pule. Poruka turnira je promicanje sporta i zdravih stilova života kao alternativa svim oblicima  ovisnosti. Na turniru su sudjelovali predstavnici Grada Pule, policije i medija.

Ovaj hvalevrijedan turnir danas su podržali uz ostale zamjenica gradonačelnika Grada Pule Elena Puh Belci i zamjenik načelnika Policijske uprave Istarske Mladen Grozdanić. Grozdanić se zahvalio svim učesnicima turnira, dok je Puh Belci kazala kako je intencija bila poslati poruku mladima da se bave sportom.

Kako bi se javnost upozorilo na problem ovisnosti i potaknulo društvo na aktivniju borbu protiv tog problema u Mjesecu borbe protiv ovisnosti na području Istre provodit će se pojačane preventivne i represivne mjere u cilju suzbijanja zlouporabe opojnih droga i drugih oblika ovisnosti, a ovo je upravo jedna od njih.