Notizie

09/12/2013

Grande concerto umanitario "Klape i prijatelji" il 20 dicembre a Pola

Grad Pula i tvrtka Brioni d.d. Pula organizatori su humanitarnog božićnog gala koncerta "Klape i prijatelji" koji će se u u petak, 20. prosinca s početkom u 20,00 sati održati u Istarskom narodnom kazalištu u Puli a, na kojemu nastupaju Tomislav Bralić i klapa Intrade.

Putem svoje Humanitarne mreže, Grad Pula odlučio je sav prihod od prodanih ulaznica izdvojiti za Dimitrija Kačinu Giovanninija, 28. godišnjeg mladića koji je stopostotni invalid, a čija obitelj prolazi teškim životnim razdobljem. Povod organizaciji ovog humanitarnog koncerta je kupnja gusjeničara koji bi Dimitriju omogućio lakši izlaz s petog kata u vanjski svijet a najbližima olakšala svakodnevnicu te svima zajedno poboljšala način života. Dimitrije je osoba vedrog duha koja je spletom okolnosti završila prikovana za kolica.

Zbog iznimno velikog interesa za ovim humanitarnim koncertom, pozivamo sve naše sugrađane koji su već rezervirali ulaznice da ih preuzmu do ponedjeljka, 16. prosinca jer će u suprotnom iste biti puštene u prodaju. 

Inicijator i producent koncerta je novinar Hine Daniel Sponza.