Notizie

30/12/2013

Florami la pi๠bella vetrina di Pola nel 2013

Izlog cvjećarnice Florami studio u Mletačkoj ulici u Puli proglašen je najljepšim izlogom 2013. godine u sklopu akcije "Izbor najljepšeg izloga" koji zajednički provode Turistička zajednica i Grad Pula. Drugo mjesto osvojio je izlog Čitaonice kluba umirovljenika, a treće je pripalo trgovini Marija-WGW.

Direktorica TZ-a Grada Pule Sanja Cinkopan Korotaj naglasila je kako se ukupan pobjednik bira prema broju dodijeljenih bodova u ocjenjivanju koje se provodi pet puta godišnje: tijekom Valentinova, Uskrsa, ljeta, jeseni i Božića. "To je nagrada za cjelogodišnji trud trgovina" kazala je Cinkopan Korotaj, te je nadodala kako je cilj ove akcije potaknuti trgovine da uređuju svoje izloge i samim time čine naš grad ljepšim našim sugrađanima i gostima. <//span>

Pročelnik Ureda Grada Aleksandar Matić dodijelio je najuređenijim izlozima i posebne nagrade: Floramiju novčanu nagradu od pet tisuća kuna te priznanje i naljepnicu, Čitaonici tri tisuće, a WGW-Mariji tisuću kuna. Ujedno je u ime Grada pohvalio ovu akciju koja potiče trgovine da uljepšaju svoje izloge i to tijekom čitave godine.

Uz pobjedničke, istaknuli su se i izlozi trgovina Coin casa, Arco Iris, Kerver, Le Mode, Benetton, Dulcis, Atelier Augusta, Calzedonia, Arena modna kuća, Enoteka Istriana, Muffin fashion store, Nove istarske knjižare, Ljekarna Forum, ShoeBeDo, galerija Poola, Legović i Anđeli.