Notizie

02/01/2014

I polesani danno il benvenuto al 2014 in allegria!

Najluđu noć u godini brojni su Puljani proveli na otvorenom, na ulicama i trgovima gdje su uz dobru glazbu i veselu atmosferu ispratili 2013. i dočekali novu 2014. godinu. Na središnjem gradskom trgu Forumu za dobru zabavu pobrinuli su se Jinxi nakon čega su publiku rasplesali dečki iz Night Express Benda. Obilje zdravlja, sreće i veselja u novoj godini Puljanima je poželio zamjenik pulskog gradonačelnika Fabrizio Radin, a nakon odbrojavanja do ponoći, uslijedio je i tradicionalni vatromet.

Dio Puljana noć je proveo i u šatoru Rock Caffea na Portarati gdje je Nova dočekana uz rock ritmove, a nešto mlađa generacija okupila se na Seasplash partyju na Karolini gdje su mogli birati između tri pozornice - na Slurp! bini za glazbu se pobrinuo Alen Sforzina, Arszenik, Adoo, Make, Bebetto vs. XXL te Ziko vs. Rich, a na Seasplash pozornici Filip Motovunski, Egoless ft. Chakka, Jewbwoy & Pipo, Jin-san, Mmmeniga i Sheco. Na bini Future Nature nastupili su Radical Fusion, Alen, Rio i Hall.

Zamjenik gradonačelnika Fabrizio Radin odmah nakon ponoći obišao je dežurne službe pulskih vatrogasaca, policije i Hitne pomoći kojima je darivao panetone i pjenušac.