Notizie

12/03/2014

Il Consiglio municipale dei ragazzi ha avviatogli intrattenimenti pomeridiani umanitari

Na inicijativu članova Dječjeg gradskog vijeća Grada Pule i uz podršku i potporu Grada Pule, Društvo naša djeca organizira 1. humanitarnu čajanku za učenike 7. i 8. razreda pulskih osnovnih škola.

Čajanka će se održati u subotu 15.ožujka 2014. od 19,00 do 22,00 sata u disko klubu Uljanik, koji je za ovu priliku besplatno ustupio prostor. Za bogat program, u kojemu se može uživati uz simboličnu cijenu ulaza od 5,00 kuna, odnosno po mogućnostima i više, pobrinut će se plesna skupina AB Original. Budući da za dobru zabavu nije potreban alkohol, na ovoj humanitarnoj čajanci neće se točiti alkoholna pića već sokovi, a i pušenje je strogo zabranjeno jer je intencija poslati mladima poruku o važnosti zdravog načina života.

Prikupljena sredstva bit će namijenjena za kupnju knjiga, ekskurziju ili druge neophodne stvari za učenike čiji su roditelji slabijeg imovinskog stanja. O raspodjeli sredstava odlučit će članovi Dječjeg gradskog vijeća i Koordinacijski odbor Dječjeg gradskog vijeća. Na čajanku će moći ući samo učenici koji su na popisu kojeg su dostavile škole.

U ime Grada Pule, čajanci će prisustvovati i zamjenica gradonačelnika Elena Puh-Belci i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Elvira Krizmanić Marjanović.