26/05/2014
Festa primavera a Pola, distribuite 500 porzioni di sardelle
Ovog vikenda održana je na centralnoj Tržnici još jedna u nizu gastro manifestacija u sklopu "Pulske proljetne padele" u kojoj su se ovog puta pripremale srdele na "ribarski način". Prema riječima Budimira Žižovića-Žiže pripremljeno je petstotinjak porcija male plave ribe koja je potom uz pomoć gradonačelnika Borisa Miletića, predsjednika Gradskog vijeća Roberta Cveka i direktora Tržnice d.o.o. Pula Renata Perca podijeljena građanima.
Za glazbeni ugođaj pobrinula se grupa "In Vino Veritas", a posjetitelji su mogli kupiti i degustirati i brojne domaće proizvode u sklopu manifestacija "Mirisi i okusi Istre" i "Eko sajma".
Vlado Orlić iz agencije Avenue poručio je da slijede još dva gastro događaja, i to 7. lipnja proljetni minestrone od povrća te 21. lipnja pripremat će se pileća krilca s mladim graškom.
Za glazbeni ugođaj pobrinula se grupa "In Vino Veritas", a posjetitelji su mogli kupiti i degustirati i brojne domaće proizvode u sklopu manifestacija "Mirisi i okusi Istre" i "Eko sajma".
Vlado Orlić iz agencije Avenue poručio je da slijede još dva gastro događaja, i to 7. lipnja proljetni minestrone od povrća te 21. lipnja pripremat će se pileća krilca s mladim graškom.