Notizie

04/06/2014

Un nuovo campo giochi per bambini presso il Centro sportivo Mirna

U sklopu Sportskog centra Mirna (bivšeg Pattinaggia)danas jeotvoreno novoizgrađeno dječje igralište koje je uređeno na inicijativu Javne ustanove Pula Sport, uz financijsku podršku Grada Pule.

U ime Grada Pule prisutnima se obratila pročelnica UO za društvene djelatnosti Elvira Krizmanić koja je kazala da se ovim činom još jednom potvrdio status "Grad Pula - prijatelj djece". "Grad ima za cilj urediti što više igrališta kako bi djeca i njihovi roditelji imali siguran prostor za igru i druženja", nadodala je Krizmanić Marjanović.

"Park je osmišljen kao mjesto gdje će roditelji moći boraviti sa svojim najmlađima ili dok čekaju djecu da završe sa jednom od brojnih aktivnosti koje se odvijaju u sklopu SC Mirne", kazao je ravnatelj JU Pula Sport Erik Lukšić te nadodao kako prostor SC Mirne koristi desetak sportskih klubova i dvije pulske  srednje škole. Naveo je i kako se igralište sastoji od dvije sprave za penjanje, dva tornja, jednog pomičnog konjića i dvije ljuljačke. Vrijednost same investicije iznosila je 50.000,00 kuna s time da je dio dugoročnog plana i postavljanje anti stres podloge.