Notizie

30/07/2014

Come i giovani vedono la via Kandler in futuro?

Sljedećeg tjedna,  od 4. do 6. kolovoza, Centar za mlade Pula kreće s novom video-radionicom pod nazivom "Video perspektiva".  Radionica će se održavati u Udruzi ZUM na adresi Kandlerova 10, i to u večernjim terminima od 18.00 do 20.00 sati. Kroz tri dana radionice polaznici će imati priliku učiti o novinarstvu, kadriranju, snimanju i montiranju. U konačnici, kroz stručnu podršku, kreirat će video-uradak o Kandlerovoj ulici u budućnosti koji će potom prezentirati javnosti. Izbor je pao upravo na spomenutu ulicu iz razloga što se navedena aktivnost provodi u sklopu gradskog programa Art zona Kandler. Polaznici radionice će kroz izradu filma doprinijeti oživljavanju ideje Kandlerove kao umjetničke ulice, a samu Izradu video uratka financijski podupire Grad Pula.

Voditeljii radionicesu Bojan Prusac (snimatelj i monter), Ivan Kostešić (diplomirani novinar) i Ivana Hrelja (diplomirana redateljica).

Svi mladi u dobi od 15 do 30 godina koji su zainteresirani mogu se prijaviti se na mail info@mladipula.org. Broj sudionika je ograničen, a radionice su besplatne.