Notizie

19/12/2014

Incontro tradizionale del Sindaco e del Presidente del Consiglio Municipale con i giornalisti

Danas je u Komunalnoj palači gradonačelnik Pule Boris Miletić zajedno s predsjednikom Gradskog vijeća Robertom Cvekom održao tradicionalni blagdanski prijem za novinare i predstavnike svih medijskih kuća.

"Želio bih vam zahvaliti što nas pratite i korektno izvještavate o našem radu", istaknuo je Miletić. Ovom se prilikom kratko osvrnuo na rad gradske uprave u 2014. godini. Kazao je kako mu je izuzetno drago što se može pohvalit činjenicom da je Pula prvi grad u svijetu koji je u poslovanje svoje uprave ugradio vrijednosti društveno odgovornog poslovanja te da je ponovno pri samom vrhu po transparentnosti. Zaključio je kako je Grad poslovao u skladu s prihodima, da su se ostvarili svi zacrtani projekti te kako slijedi 2015. godina koja će biti još izazovnija. Na kraju svog obraćanja prisutnima je zaželio puno sreće, zdravlja i uspjeha u nadolazećoj godini.

Lijepim željama  i zahvalama na korektnom prenošenju informacija pridružio se i predsjednik Gradskog vijeća koji je konstatirao kako je 2014. doneseno preko 130 odluka, neke manje, a neke više popularne, ali su uvijek vođene najboljim interesima građana Pule.