Notizie

30/12/2014

Date il benvenuto al 2015 nelle vie di Pola

Najluđa noć u godini obilježit će se na ulicama grada na čak četiri lokacije osmišljene na način da se za svakoga nađe ponešto. Ispraćaj stare godine započinje već u 10 sati na pulskoj tržnici gdje će se pripremati velika fritaja od znakovitih 2015 jaja s kobasicama. Na Forumu će Puležane zabavljati Gibonni sa poznatim gostima Damirom Urbanom,Ivanom Husar i Davorinom Bogovićem dok će kao predgrupa nastupiti LeMonde band. TZ Pula i ove godine svojim sugrađanima poklanja spektakularan vatromet odmah poslije ponoći.

Ljubitelji rock glazbe u Novu 2015. mogu ući na Portarati na kojoj će u sklopu RockTarate nastupiti domaći bend Muha, Veco& Company. Doček Nove godine u šatoru na Portarati označit će i kulminaciju slavlja 20. rođendana Rock Caffea koje se odvijalo tijekom prosinca kada je Puležanima poklonjeno ukupno 20 koncerata.

Na pulskoj Karolini nastavlja se GoodMood Festival u sklopu kojeg će za doček Nove godine nastupiti brojni DJ-evi unajvećoj pivnici na otvorenom, dok Seasplash platforma organizira tri pozornice na Kaštelu za ljubitelje techno, house, dub i trance glazbe. U slučaju kiše program se seli u Zerostrasse.

Svi navedeni programi za posjetitelje su besplatni, a u slučaju da se zabava oduži Grad Pula je ugostiteljskim objektima produžio dozvoljeno radno vrijeme sve do 5 sati u noći 1. siječnja.