Notizie

29/01/2015

Aperta la mostra umanitaria "Menu di pesce"

U prostorijama Turističke zajednice Pula postavljena je humanitarna izložba fotografija korisnika Doma za odgoj djece i mladeži Pula pod nazivom "Riblji menu". Izložbu su danas prigodnim govorima otvorili ravnatelj Doma za odgoj djece i mladeži Pula Damjan Bistričić, pročelnica UO za društvene djelatnosti Elvira Krizmanić Marjanović te predsjednica Udruge pokloni mi budućnost Anja Stanta Hajdarević.

Pročelnica UO za društvene djelatnosti naglasila je kako Grad Pula i Dom za odgoj djece i mladeži vrlo uspješno surađuju na raznim projektima te kako je uvjerena da će se takva suradnja i nastaviti.

Ravnatelj Doma ovom se prigodom zahvalio svima koji su pomogli u realizaciji projekta - Turističkoj zajednici što je ustupila prostor,  restoranu Ribarska koliba i osoblju, ribaru Edi te fotografkinji Barbari iz Flash studija koji su pomogli izraditi prekrasne fotografije.

Fotografije su nastale tako što je troje štićenika Doma za odgoj djece i mladeži Pula, u suradnji s Udrugom pokloni mi budućnost i restoranom Ribarska koliba, fotografiralo cijeli proces, od ulova ribe pa sve do njezine pripreme i konzumacije. Zahvalama se pridružila Anja Stanta Hajdarević te je napomenula kako su kroz ovaj projekt Udruga i Dom nastavili izvrsnu suradnju.

Svi zainteresirani izložbu mogu pogledati u naredna dva tjedna, fotografije se mogu kupiti po cijeni od 100,00 kn, a sav prihod bit će doniran za potrebe djece iz Doma za odgoj djece i mladeži Pula.