Notizie

11/02/2015

Annunciato il concerto d'amore e vibre positive per San Valentino

Danas je u komunalnoj palači najavljen koncert pod nazivom "Kontra negative koncertom ljubavi i pozitive" koji će se održati 14. veljače s početkom u 21.30 u pulskom SC Mirna - Patinaggiu.

"Grad Pula i Pula Sport d.o.o. zajedno s bendovima Arsenal i The Night Express građanima Pule upravo za Valentinovo poklanjaju koncert ljubavi i pozitive", rekao je direktor trgovačkog društva Pula Sport Erik Lukšić. Nadodao je kako je ideja bila spojiti dva benda poznata u Puli i Istri.

Sam je koncert u ime The Night Expressa najavio i Loris Zupan: "Drago nam je da smo involvirani u jedan ovakav projekt koji će, nadam se, zaživjeti i postati jedna pozitivna priča." Nadodao je kako grupa Arsenal otvara koncert, a da nakon toga slijedi nastup The Night Expressa.

Ulaznice će se moći kupiti sat vremena prije početka samog koncerta na sjevernom ulazu u Patinaggio. Cijena ulaznice iznosit će simboličnih 14,00 kuna za muškarce, a za žene će ulaz biti besplatan. Svaki muškarac uz kupljenu ulaznicu dobiva i ružu koju može pokloniti svojoj boljoj polovici.