Notizie

13/02/2015

Natječaji za radno mjesto direktora trgovačkog društva

Preoblikovanje javne ustanove "Pula Sport" u trgovačko društvo i Adidas škola trčanja u Puli, kao prvi veći projekt društva, predstavljeni su danas na konferenciji za medije koja je održana u prostorijama Doma sportova "Mate Parlov".

Direktor Pula Sporta Erik Lukšić kazao je da je 7. siječnja 2015. Pula Sport uspješno preoblikovan u trgovačko društvo. "Odlučili smo napraviti jedan iskorak te uz osnovnu djelatnost, koja podrazumijeva brigu o sportskim objektima, ponuditi našim sugrađanima i ostale aktivnosti koje će ih potaknuti na bavljenje sportom", rekao je Lukšić, istaknuvši kako u ožujku Pula Sport, nakon koncerta za Valentinovo, promovira početak Adidas školetrčanja.

O detaljima projekta Adidas škole trčanja govorio je glavni trener zagrebačke Adidas škole trčanja Vedran Lozanov. "Nakon pet godina djelovanja u dva grada, Zagrebu i Rijeci, došlo je vrijeme da se škola pokrene i u Puli, te se time ispuni jedan od glavnih ciljeva pokretanja ove škole, a to je povećanje broja rekreativnih trkača na području cijele Hrvatske", kazao je Jozanov. Naglasio je da je školu trčanja do sada pohađalo više od 2.000 ljudi, od kojih je većina bila spremna za polumaraton nakon nešto više od šest mjeseci priprema.

Voditelj pulske grupe Adidas škole trčanja Igor Blašković kazao je kako će se prvi sastanak sa zainteresiranim građanima održati 27. veljače u 18.00 sati u Domu sportova "Mate Parlov". Pojasnio je kako škola kreće 2. ožujka te će trajati sve do kraja listopada. U navedenom periodu previđeno je održavanje tri treninga, i to utorkom i četvrtkom od 17.00-20.00 i subotom od 9.00-10.00 sati. "Želim istaknuti kako do sada imamo već sto zainteresiranih", naglasio je Blašković, nadodavši kako će se kreirati najmanje dvije grupe s namjerom da svatko pronađe mjesto za sebe.

Osim Adidas škole trčanja, Lukšić je nabrojao najznačajnije aktivnosti koje slijede u 2015. godini, te podsjetio da u travnju kreće već poznati program "Proljeće u Šijanskoj šumi", a da akcija "Pokreni se!" starta upravo iz Pule u svibnju. U lipnju će biti organiziran i rukometni turnir, a u srpnju "Basebox" plesna radionica. Za rujan se planira organizacija košarkaškog turnira i manifestacije "Jesen uz Lungomare", u listopadu pokretanje univerzalne sportske škole, a za studeni kuglački turnir za rekreativce. Lukšić je zaključno istaknuo kako Pula Sport neprestano stavlja naglasak na važnost sporta i zdravlje građana, a ovom se aktivnošću dodatno želi naglasiti da je Pula - zdravi grad.

Detaljnije informacije o Adidas školi trčanja, kao i prijavni obrazac, možete pronaći na web stranicama: www.adidastrcanje.hri www.skola.trcanje.hr.