Notizie

11/02/2017

L'Associazione dei cerebrolesi della Regione Istriana ha realizzato il suo sogno

Danas je u DC Rojc uz puno osmijeha, plesa i suza radosnica, svečano otvoren novouređeni prostor namijenjen Udruzi cerebralne paralize Istarske županije. 

Gradonačelnik Pule Boris Miletić ovim se putem zahvalio svima uključenima u vrijedan i nesebičan rad Udruge te im je zaželio i puno uspjeha u budućnosti. "Hvala Vam od srca na svemu što svakodnevno činite za naše ljude." - poručio je Miletić.

Lorena Lazarić Stefanović iz Udruge cerebralne paralize Istarske županije pozdravila je sve ljude koji su svojim toplim i humanim dijelima ispunili srca onima kojima je to bilo najpotrebnije. "12-godišnji san naše udruge danas je ispunjen te se posebno zahvaljujem našim volonterima koji se odazivaju na svaku akciju i radionice, svim sponzorima i onima koji nas podupiru i posebno Gradu Puli koji je bio uz nas i koji nam svih ovih godina pomaže." - zahvalila se Lazarić Stefanović.

Nakon svečanog govora Lorena Lazarić Stefanović uručila je zahvalnicu Gradu Puli na velikoj potpori koju je preuzeo gradonačelnik Boris Miletić.