Novosti

07/05/2013

Svibanj u Istarskom narodnom kazalištu

U Istarskom narodnom kazalištu, Gradskom kazalištu Pula će gostovati dvije predstave i to predstava HNK-a Šibenik "Pir malograđana"  09. svibnja i predstava "Figarov pir" Riječkog HNK-a Ivana pl. Zajca koja će se izvesti u ponedjeljak, 13. svibnja. U petak, 17. svibnja reprizirati će se djelo talijanskog nobelovca Daria Foa "Mistero buffo".

Iz bogatog programa koji će se izvesti u INK-u izdvajamo premjeru poznate komedije Carla Goldonija "Oštarica Mandolina" koja će se izvoditi u petak i subotu 24. i  25, te 27. i 28. svibnja.  

Osim brojnih predstava, u INK-u će se ovog mjeseca održati i izložba dječjih radova "Indijanci" Dječjeg vrtića Maslačak.

Polaznici Dramskog studija INK-a će kroz formu monologa prikazati "Dan u parku" inspiriran knjigom "Tajni dnevnik Adriana Molea"i to 28. svibnja, a 29. svibnja će se predstaviti sa klasikom A.A.Milnea "Medo Winnie zvani Pooh".

Na daskama kazališta će se izvesti hvale vrijedan humanitarni program "Todorv stand up comedy", a sav prihod od prodaje ulaznica namijenjen je Facebook Puljanima humanitarcima.

Više o ovim, ali i svim ostalim programima INK-a u travnju možete pogledati ovdje.