Novosti

26/06/2013

18. Međunarodni nogometni turnir "Veli Vrh"

Nogometni klub "Veli Vrh" iz Pule i ove godine organizira tradicionalni, osamnaesti po redu nogometni turnir za dječake. Turnir je podijeljen u dvije kategorije, do 11 godina (2002. i 2003. godište) i do 9 godina (2004. i mlađi). U kategoriji do 11 godina nastupiti će 16 ekipa, a u kategoriji do 9 godina 8 ekipa. Turnir će se odigrati u dva dana, 28. i 29. lipnja 2013. godine u poslijepodnevnim i večernjim satima. Detaljan raspored možete pogledati ovdje.

Nakon turnira, u subotu će se održati i Fešta Veloga Vrha gdje će se mještani i ostali gosti moći zabavljati uz "Enigma Band", bogatu lutriju i roštilj, a na fešti će se predstaviti i ostale udruge koje djeluju na području Mjesnog odbora Veli Vrh.

Posebno zanimljivo biti će predstavljanje ŠRD "MANDRAČ" koji će kao i svake godine organizirati takmičenje u pripremanju "Toča od pedoča".

U organizaciju cijele manifestacije uključeni su Grad Pula, Turistička zajednica, Mjesni odbor, brojne firme, obrtnici i volonteri koju su prepoznali rad našeg sportskog kolektiva.