Novosti

17/02/2015

Prijavite se na besplatne edukacijske programe VisuaLab / EduSplash

Započele su prijave za besplatne edukacijske programe VisuaLab / EduSplash koji se provode pod pokroviteljstvom Grada Pule. Multimedijska platforma za edukaciju i razvoj - VisuaLab / EduSplash poziva sve zainteresirane da se uključite u edukacijske programe u sklopu kojih će polaznici steći teorijska znanja i praktična iskustva u području audio-vizualnih umjetnosti, procesa stvaranja, provedbe, produkcije te naposljetku organizacije i provedbe događanja. Edukacijski programi smišljeni su s ciljem uključivanja novih mladih zainteresiranih osoba u rad na realizaciji te organizaciji kulturnih događanja ne bi li se tako stvorila nova generacija profesionalnih radnika u području kulture i audio-vizualnih umjetnika.

Teorijski dio edukacijskih programa odvijat će se od 16. ožujka do 1. svibnja 2015. godine i to po dva dana u tjednu u poslijepodnevnim ili večernjim satima u Društvenom centru Rojc. Što se tiče praktičnog dijela on će trajati od 1. svibnja do 15. kolovoza, a odvijat će se na raznim lokacijama grada Pule, odnosno na događanjima poput Festivala Visualia, Seasplash Festivala, PUF, Seasplash Summer Cluba, Slurpa!, itd. Nakon uspješno završenog teorijskog i praktičnog dijela pojedinog edukacijskog programa polaznici će dobiti priliku predstaviti svoje uratke, stečena znanja i vještine na javnim kulturnim događanjima na području grada Pule u razdoblju od 1. listopada do 1. studenoga 2015. godine.

Treba napomenuti da će multimedijska platforma VisuaLab / EduSplash 8. ožujka 2015. u prostorima VisuaLaba (na 3. katu Društvenog centra Rojc u Puli) od 16.00 do 18.00 sati organizirati Otvorena vrata na kojima će se zainteresirani moći detaljno informirati o svim edukcijama koje bi htjeli pohađati.

Prijave traju do 10. ožujka 2015. godine, a zainteresirani se mogu prijaviti klikom na link: http://goo.gl/forms/qYrOPv72c7.

Detaljne informacije o samim programima i radionicama možete pronaći ovdje.