Novosti

08/04/2022

Objavljeni rezultati javnog poziva za financiranje programskih sadržaja i istraživačkog novinarstva elektroničkih medija u 2022. od interesa za Grad Pulu

Danas su na službenoj internetskoj stranici Grada Pule-Pola objavljeni rezultati javnog poziva za financiranje programskih sadržaja i istraživačkog novinarstva elektroničkih medija u 2022. od interesa za Grad Pulu-Pola.

Povjerenstvo za otvaranje i ocjenu prijava po javnom pozivu za financiranje programskih sadržaja i istraživačkog novinarstva elektroničkih medija u 2022. od interesa za Grad Pulu zaprimilo je ukupno 13 prijava nakladnika koji su predložili provođenje ukupno 28 programskih sadržaja. Po okončanju provedenog postupka, Povjerenstvo je dostavilo gradonačelniku Filipu Zoričiću Izvješće o provedenom postupku otvaranja i ocjene prijava po javnom pozivu za financiranje programskih sadržaja i istraživačkog novinarstva elektroničkih medija od interesa za Grad Pula-Pola u 2022. godini uz Prijedlog o donošenju Odluke o odabiru pružatelja medijskih usluga elektroničkih medija po broju i visini potpore s kojim se gradonačelnik u potpunosti složio i s današnjim danom potpisao Odluku.

Grad Pula je za potrebe financiranja programskih sadržaja i istraživačkog novinarstva elektroničkih medija u 2022. osigurao u proračunu iznos od milijun kuna. Svrha i cilj dodjele financijskih potpora je objava kvalitetnih programskih sadržaja od interesa za građane Pule.